coin meesters

More actions

Profile

Join date: Oct 30, 2022

About


coin meesters


Home

GraydonGo geeft toegang tot de meest uitgebreide bedrijfsrapporten in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk aan verlaagde tarieven.

De algemene indruk van Bitcoin MeesterSamenvattingBitcoin Meester voor- en nadelenBitcoin Meester alternatiefHet aanbod van Bitcoin MeesterCryptocurrency kopen bij Bitcoin MeesterHet verkopen van cryptocurrency bij Bitcoin MeesterVerificaties en limietenTransactiekosten en prijzenIs Bitcoin Meester betrouwbaar en veilig?Wat zijn de kosten van dit platform?Hoe kan ik betalen?Is Bitcoin Meester betrouwbaar?Hoeveel munten kan je verhandelen bij Bitcoin MeesterHoe kan ik uitbetalen?

Identificatie­methode

Coin Meester B.V. 39963749

Disclosure

Hoe werkt het?

4. Drie procent rente op Stablecoins

Beste meneer/mevrouw,Wij zullen staking zo snel mogelijk op de app uitbrengen. Graag nog even geduld! Er komen leuke ontwikkelingen aan! Met vriendelijke groet,Team SupportBitcoin Meester

Informatie

AALSMEER

Status

- kleine tekst aanpassingen- extra KYC flow toegevoegd

In het huidige systeem van de banken krijg je geen of minimale rente op jouw spaarrekening. BitcoinMeester pakt dat net even anders aan! BitcoinMeester geeft sinds kort 3% rente op stablecoins. Deze 3% rente is op jaarbasis, maar zal dagelijks worden uitgekeerd. Dit concept is uniek in Nederland en wordt nog nergens anders aangeboden.

Coin Meester B.V.

Plaats:

AALSMEER

Privacybeleid

Bitcoin Meester

Postal code: Vereist een Mac met macOS 11.0 of nieuwer én Apple M1-chip of nieuwer.

De Any-to-Any-functie houdt in dat alle munten, die verkrijgbaar zijn op BitcoinMeester, tegen elkaar te verhandelen zijn. Zo kun je de ene munt inwisselen voor een andere, zonder daarbij grote wisselkoersen te betalen. Met deze functie onderscheidt BitcoinMeester zich van veel andere brokers die dat niet hebben.  

Activiteit (SBI-code)

Bijna 9% transactiekosten??!!!

Bitcoin Meester - Cryptocurren - Apps op Google Play

Grootte

Bitcoinmeester heeft een aantal grote voordelen waarmee zij zich onderscheiden van andere brokers:

Rechtsvorm

Business address

Loot vast op super verkeerde momenten. Price is niet live. Er zit een vertraging op. Niet handig.